Petit Collage brand drugo je ime za dobar dizajn. Kombinira modernu estetiku s kriterijima održivosti kako bi stvorili kvalitetne i promišljene proizvode koji će obradovati mališane.

S naglaskom na dizajniranju s zdravljem naše djece i planetom na umu, nastoji proizvode učiniti lijepim i zabavnim u jednakoj mjeri. Godine 2006., osnivačica Petit Collagea, Lorena Siminovich, ručno je napravila obiteljski kolaž od sove koristeći reciklirane materijale kao poklon trudnoj prijateljici. Njena prijateljica je bila oduševljena- a Lorena se zaljubila u izradu istog!

Ova mala, obzirna gesta bila je početak Petit Collage-a. To nije samo nadahnulo ime tvrtke, već i etos održivosti.

Petit Collage je 2017. godine kupila globalna tvrtka za poklone Wild + Wolf i ubrzo nakon toga Lorena i njezina obitelj krenuli su iz svog doma u San Franciscu u povijesni grad Bath u Engleskoj.

Ovdje je Lorena postala glavni kreativni direktor tvrtke Wild + Wolf, nadzirajući ne samo Petit Collage, već i čitav niz brandova vođenih dizajnom u tvrtki Wild + Wolf. Unatoč rastu, nisu izgubili iz vida temeljne principe i vrijednosti malih tvrtki, te nastavljaju promišljeno i kreativno raditi na održivoj budućnosti.