Ekskluzivni zastupnik Jane grupacije Maksimirska 100, Zagreb, Hrvatska 01/5811972, 01/5811973 info@all4kids.com.hr
All4Kids - Jane & BeCool oprema za bebe, djecu i roditelje / / Jane

Jane brand

Jane - renomirani španjolski brand opreme za bebe, djecu, trudnice i roditelje

Tvrtka Jane u svojoj širokoj ponudi nudi dječija kolica, autosjedalice, krevetiće, hranilice i ostale potrepštine za djetetovu higijenu, hranjenje i sigurnost.

JANE POVIJEST

Jane priča započela je još 1932 godine u Barceloni, rođenjem malog Ramon Jane-a. U želji da svome djetetu pruži najbolje od najboljeg , inovativni poduzetnik Manel Jane, preusmjerava svoja znanja i vještine u izradu kvalitetne i sigurne dječje opreme te ubrzo osvaja Španjolsko tržište.

Odlučnost i predanost mladog roditelja postavila je kamen temeljac – dječju sigurnost – te  ono sve do danas ostaje glavno načelo ugrađeno u svaki Jane proizvod.

Kao rezultat opredjeljenja za sigurnost djece, 2003. godine izgrađen je i jedan od najnaprednijih laboratorija na svijetu - Jane centar za Crash Test istraživanje. Privatni laboratorij omogućio je Jane-u  neograničen broj  dugotrajnih i opsežnih testiranja svojih proizvoda po najstrožim kriterijima (nadilaze potrebe ECE regulative), što je rezultiralo autosjedalicama i opremom vrhunskog dizajna, kvalitete i sigurnosti.

JANE CRASH TEST CENTER' centar za ispitivanje autosjedalica

Znate li što je glavni temelj Jane-a u vezi sigurnosti djece?  Ići korak dalje od zahtjeva postavljenih propisima. Zato većinu svojih resursa ulažu u istraživanje, a sigurnost je načelo ugrađeno u svaki Jane proizvod.

Sve je počelo još 2003. godine kao rezultat predanog rada u stvaranju što sigurnije dječje opreme i  autosjedalica te smanjenju broja ozljeda u prometnim nesrećama. 'Jane crash test center' jedini je privatni laboratorij u Španjoskoj te jedan od najnaprednijih na svijetu.

Opremljen  visokom tehnologijom,  u skladu sa ECE regulativom, svoje simulacije sudara obavlja na brzinama čak i većim od standardno propisanih Euro NCAP protoklom.                      U svim svojim testovima koriste vlastite lutke svih uzrasta, a koje su veličine i težine ”stvarnih” beba i djece te stvarne sile koje djeluju na vozilo u trenutku sudara.

Da bi sudar bio što stvarniji, prilikom testiranja, lutke moraju slijediti dva osnovna kriterija: biofidelity (lutke imaju istu težinu i veličinu kao i djeca u dobi koju predstavljaju) i antropomorfizam (pokreti i reakcije lutke u trenutku sudara moraju biti što sličniji reakciji stvarnog djeteta). Lutke su opremljene s čak 32 senzora raspoređena po cijelom tijelu lutke, a omogućuju mjerenje oštećenja u slučaju trzajne ozljede, napetost sigurnosnog pojasa te utjecaj bočnog udara i vertikalnog pomaka.

JANE UNICEF

Još jedna posebnost Jane branda je njegova suradnja s UNICEF-om kako bi se smanjila smrtnost djece. Jane se 2010. godine pridružio UNICEF-u u borbi protiv malarije. Prevencijom, malarija je značajno smanjena u DR Kongo, i to uglavnom, zbog masovne kampanje i distribucije mrežica protiv komaraca tretiranih insekticidom.

Kupnjom Jane kolica i Vi postajete dio ove inicijative, a kao znak zahvalnosti i solidarnosti uz kolica dobivate na dar simboličnu UNICEF-ovu plavu narukvicu za mamu i bebu.